0

NEW BLOG: A Lot in LondonLonden- A real London Boy. Daar moet ik naar op zoek van mijn mama en vriendinnetjes.  Mijn moeder hoopt dat ik in Londen Prince William of Prince Harry aan de haak ga slaan. Volgens haar zijn dat DE London Boys. Al sinds ik me kan herinneren hangen er foto’s door het hele huis van de twee prinsen. En elke week als mijn moeder de Hello en de Hola leest word ik steeds geroepen als de prinsen erin staan. Dan moet ik mee kijken hoe leuk ze zijn, en hoe leuk het voor haar zou zijn als ik met een van hen zou trouwen. Dan kan mijn moeder mee naar alle feestjes en mag ze eindelijk ook een hoedje op. Helaas voor mama val ik niet op prinsen. Tenminste niet op echte prinsen. De Fresh Prince of Bel-Air vind ik wel leuk en Orlando Bloom als prins in de film Troy zag ik ook wel zitten. Maar die twee Engelse prinsen lijken me niet zo very exciting!

Mijn vriendinnetjes hopen dat ik terugkom met a real English gentlemen a la Mister Darcy. Iemand als Jude Law, Hugh Grant of James Bond. Een Londen gentlemen met ´real qualities´. Hij moet de deur voor me openhouden, al mijn Belinis voor me betalen, Matthew Williamson jurkjes voor me kopen en me de hele dag voeren met cupcakes en scones. Dit terwijl hij met een posh Oxford accent praat en mij de hele tijd Love, Honey of Darling noemt. Dit leek me wel een leuk idee, dus hier ging ik naar op zoek. Mijn eerste dagen in Londen zag ik alleen maar Beatles, Pete Dorethy´s en gay boys. Waar zaten die gentlemen? Ik heb gezocht bij Harvey Nicols aan de coctailbar, op het dakterras van het Hilton, in verschillende restaurants als Sketch en E&O en zelfs in de Londen Zoo, maar ze waren nergens te vinden.

NEW BLOG: A Lot in London

Ze bleken in West te wonen dus verhuisde ik naar Notting Hill. Dit is een waar walhalla voor de gentlemen. Alleen ze vallen tegen. Zo eten ze alleen maar organic food. Organic food vinden ze hip, vooral doperwten en broccoli zijn super cool en groen en daardoor dus gezond. Gentlemen zijn doodsbang om dik te worden, dus cupcakes, taartjes en scones raken ze niet aan. Verder pakken ze voor alles de taxi, want de bus en metro nemen would be silly. Ze gaan niet uit, maar geven dinnerparties voor hun gay friends en dan drinken ze alleen maar Jack Daniels met cola en dan noemen ze de fles John in plaats van Jack. Ze hebben dus ook rare humor. Bovendien dragen ze elke dag allemaal hetzelfde. Of een suit of een bodywarner met sjaal. Liefst met sokken en truien die matchen in dezelfde kleur. Ze praten heel bekakt, waardoor je ze amper kunt verstaan. En ze noemen iedereen Love, Darling en Honey, zelfs hele ugly fufly people, omdat ze heel polite zijn. Gentlemens zijn dus in een woord samengevat: boring!

Helaas voor mijn vriendinnetjes heb ik het dus nu al gehad met de gentlemen. Ik ben nu op zoek naar een London Boy als de Rolling Stones, Chipmunks, Mr. Bean of Beckham. Maar na een paar dates met dit soort dudes besefte ik dat Engelse boys ook niet alles zijn. Teleurgesteld zat ik op mijn kamertje na te denken. Waar zou ik nou de perfecte London Boy vinden, zodat ik mijn mama en vriendinnetjes trots kan maken…

NEW BLOG: A Lot in London

En toen besefte ik het!! Bij mij is het altijd simpel:´Liefde gaat door de maag!´. Volgens mij is de ideale Engelse Boy dan ook de famous kok Jamie Oliver. Hij is totaal mijn type, want hij kan lekker koken en weet veel van eten. Dat zijn pas real qualities! Helaas is Jamie een beetje oud en heeft ‘ie al drie kindjes genaamd pippy, poppy en poepie. Dus ik moet nu officieel opzoek naar een nieuwe Jamie. En tot die tijd vind ik de chap die hier om de hoek de cupcakes bakt ook wel cute ;)

NEW BLOG: A Lot in London

Peace out!

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties