0

NEW BLOG: A Lot in LondonLonden – Cupcakes. I love cupcakes. Cupcakes zijn kleine cakejes met laag frosting, versierd met bloempjes, hartjes of glitters. Je hebt ze in verschillende smaken als framboos, vanilla, oreo cookie en chocola. Ik dacht altijd dat ze er gorgeous uitzagen maar dat ze niet te eten waren, maar on the contrary ze smaken amazing! En sinds ik ze heb ontdekt eet ik ze het liefst de hele dag: bij het ontbijt, lunch en avondeten. I love them. Bovendien maken ze je happy, en happiness kon ik de afgelopen week wel gebruiken.

Altijd een goed moment voor een cupcake

Altijd een goed moment voor een cupcake

Afgelopen week had ik afgesproken met een film producer die ik tijdens uitgaan had ontmoet. De producer stelde voor om mij een rondleiding door Londen te geven. Als enorme film geek was ik totaal onder de indruk van zijn film verhalen, dus een rondleiding wilde ik wel. Ik gaf hem mijn nummer en een dag later stond de date vast. Toen ik afsprak leek het allemaal geweldig, maar toen ik na mijn stage naar hem toe moest deed ik het in mijn broek van angst.  Het is toch eng om met boys af te spreken die je amper kent?! Anyway Lauren Conrad van the Hills deed hetzelfde in Paris, en wat zij deed kon ik ook. Dus ik nervous naar Embankement tube station waar we hadden afgesproken. Embankement tube station ligt naast de famous Londen Eye, een reuzenrad dat één van de grootste toeristen attracties van Londen is. De producer nam me gelijk mee naar een grote brug met een uitzicht over heel Londen.

Helaas was het mistig dus zag ik niks behalve de Londen Eye die gigantisch groot aan mijn rechterzijde lag. Mijn date stond met zijn rug naar de Londen Eye waardoor hij deze niet kon zien en begon uitgebreid te verkondigen dat als je de Londen Eye wilde zien je een eind naar links moest lopen. OMG! Ik begon nog aan mezelf te twijfelen door af te vragen of er maybe twee Londen Eyes in Londen waren?! Maar nee hoor meneer draaide zich om en was zelf stomverbaasd dat de Londen Eye gigantisch groot rechts lag.Oopsie daisies! Ik vond het hilarisch, maar meneer de ‘ Londen kenner’ vond het iets minder funny, en dus einde rondleiding! De rondleiding  door Londen was na vijf minuten al mislukt, dus gingen we maar uit eten. Dit deden we in Convent Garden, wat echt een aanrader is. Vooral op zaterdagavond is dit the place to be! Op elke hoek van het plein wordt opgetreden, mensen zingen, dansen en er loopt een look-a-like van Captain Jack Sparrow rond die heel erg lijkt op de echte Johnny Depp. Het eten was heel gezellig, thank god, maar toen ging ik naar huis…

Naar mijn nieuwe huis want inmiddels ben ik verhuisd naar een echte crib in Queens Park, naast Notting Hill. Normaal gesproken brandt thuis altijd gezellig het licht, maar toen ik deze avond aankwam was het eng donker. Net terug van dinner met een filmproducer leek het nu alsof ik zelf in een filmscene was beland! Toen ik de deur opende zag ik namelijk dat mijn hele huis was leeg geroofd, al mijn gorgeous spulletjes waren gestolen. Net als in een film belde ik 911, het alarmnummer van Amerika, dat mij gelukkig wel doorverbond met de Engelse politie. Binnen een paar minuten arriveerden politie gevolgd door de CSI en mijn bezorgde huisgenoten. De dagen daarna was ik behoorlijk sad.

ja

Heerlijke cupcakes vind je bij de Buttercup Cake Shop in Londen

Gelukkig kon ik terugvallen op de cupcakes! Je hebt terrible mensen op deze wereld maar ook good people zoals de mensen die cupcakes bakken. Daar kun je op terug vallen in bittere tijden. Na tien gorgeous cakejes naar binnen gepropt te hebben voel ik me weer helemaal happy. Moraal van het verhaal:  Cupcakes zijn de bomb!

Peace out!

Adressen voor de beste cupcakes ever: Bea’s of Bloomsbury , Buttercup Cake Shop , Crumbs and Doilies en Hummingbird Bakery Treacle.

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties