0

NEW BLOG: A Lot in LondonLonden – “London is world famous for its party vibe and non-stop nightlife.The nightlife in London is second to none.” Dagelijks word ik door mijn Nederlandse amigo’s gevraagd waarom ik het uitgaan in Londen zo leuk vind.

Wat is er nu zo special aan de LDN parties? Bij deze leg ik het eens heel goed uit, en beschrijf ik “A typical night out in LDN.”

NEW BLOG A Lot in London 1

Afgelopen zaterdag kwam BFF S. speciaal vanuit Amsterdam gevlogen om een party weekendje met mij mee te maken. S is een geboren party pooper die al een hoop feestjes heeft mee gemaakt. Not easy to impress, dus ik wist dat ik mijn best moest doen. Om de avond goed te beginnen nam ik haar mee uit eten in de Electric bar on Portobello raod in Notting Hill. Place to be for fashionista’s en ze hebben er de lekkerste frietjes van de stad! Na een lekker dineetje en een passionfruit cocktail (die pornstar heet en nu helemaal hot is in LDN) vroeg BFF S. waar we die avond uit zouden gaan. Ik had nog geen idee en twijfelde tussen een paar clubs op Hoxten Square, de Supperclub, The fabric en Sketch. Het leek me het slimst om boy A. te pingen, een boy die ik tijdens uitgaan had ontmoet en die graag een keertje wilde daten. Tot die tijd was ik nergens op in gegaan maar ik wist dat hij lid was van alle gave private member clubs en dat als ik hem zou pingen we vast een extreme VIP avond zouden hebben. Ik moest toch iets doen om S. te impressen! Dus ik pingde boy A. dat we die avond wel tijd hadden om een drankje te doen. Hij stelde voor om af te spreken bij ‘The Collection’, een club in South Kensington waar Jay-Z, Beyonce, Hugh Grant, Prince en Angelina Jolie ook regelmatig komen. To name a few.

NEW BLOG A Lot in London

Toen S en ik richting The Collection reden in onze black cabbie, hadden we beiden nog nooit van The Collection gehoord (ookal riep ik heel enthousiast tegen S. dat het KEI GAAF was daar). Aangekomen bij de club moesten we over een catwalk lopen om binnen te komen. Eenmaal binnen, zagen we boy A staan naast een debielo met een giga lichtblauwe (of all colors) zonnebril. De zonnebril guy bleek de eigenaar van de club te zijn, en ze stonden blijkbaar in de VIP section. S en ik huppelde erheen en kregen gelijk twee glazen champagne in de hand gedrukt, gevolgd door nog twee en nog twee en twee cosmo’s en S. zag ergens op de bar nog kleine banana shots staan die ze ook vrolijk achterover sloeg.

NEW BLOG A Lot in London

Rond 1 uur ging de club dicht. De eigenaar, Boy A, S en ik bleven nog even achter. Boy A om DJ te spelen en de liedjes te draaien die S. schreeuwend aanvroeg terwijl ze op een lege dansvloer een dansje deed. Ik probeerde ondertussen met boy A te regelen dat hij ons mee zou nemen naar Boujies. Boujies is een members club die vorige week nog in de Telegraaf stond omdat Prince Harry er zoveel champie had besteld, en de rekening zo hoog was. Boy A vond het een top plan en stelde het voor aan de zonnebril eigenaar die perse wilde dat S. en ik met hem een ritje maakte in zijn Ferrari. S en ik waren niet gek en vonden de eigenaar maar een creep, waarop S niesend deed alsof ze allergisch was voor Ferrari’s. Waarna we happy instapte in de RR van Boy A. Eenmaal aangekomen bij Boujies werden we langs de huge rij geloodst terwijl boy A met drie gorillas knuffelde die voor de ingang stonden. Jasje ophangen waarna we dansend op Tinie Tempas’s hit pass out, een coctail genaamd crack baby dronken. Crack baby was te heavy voor mij, de rest van de avond kan ik me ook niet meer herinneren.

NEW BLOG A Lot in London
Wat ik nog weet is dat ik wakker werd met vriendinnetje S. naast me die mompelde.. “Weet je Lot, na gister avond geloof ik dat “My super sweet Sixteen” ECHT kan…. In LDN kan alles…“ waarop ze geeuwend vervolgde “ Zullen we nu gelijk de stad in gaan of wil je eerst nog douchen??”.

NEW BLOG A Lot in London

London parties zijn way EXTREME! Maar don’t worry.. Ik hoorde dat in Amsterdam komend jaar ook een paar nieuwe clubs worden geopend. Londens private members club Bungaloo 8 opent zijn deuren dit jaar ook in Amsterdam. Gelukkig maar… kunnen we hopelijk straks in NL net zo hard partyen als in LDN!

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties