0

NEW FASHION BITEAmsterdam – Terwijl heel modeminnend Nederland druk bezig is met de zomereditie van de Amsterdam International Fashion Week, staat ook Bo Cinq klaar om iedereen tussen de shows door op te vangen voor een welverdiende break. Zo presenteren zij dagelijks, gedurende de hele dag exquise “Moët Fashion Bites”. Tevens wordt er ter afsluiting van de Fashion Week de nieuwe “Brunch Cinq” geïntroduceerd, waarmee de week in stijl wordt afgesloten.

Tussen het rennen van show naar show door, moet er ook tijd gemaakt worden voor een stijlvolle break, wat natuurlijk het best gedaan kan worden in het immer populaire Bo Cinq. Speciaal voor de Fashion Week serveert Bo Cinq exclusieve “Moët Fashion Bites”: een heerlijk sprankelend glas Moët & Chandon champagne samen met twee high-fashion bites in de vorm van een kreeften-bonbon en eendenlever ravioli.

Vanaf 18 Juli serveert Bo Cinq iedere zondag van 11.00 tot 15.00 de “Brunch Cinq”, de ultieme manier om de ochtend te beginnen. Deze stijlvolle Brunch bestaat uit een tafel vol lekkernijen, die het hart van menig fijnproever zullen veroveren. Om de Fashion Week geheel in stijl af te sluiten en de introductie van dit unieke, nieuwe concept te vieren, zal de eerste “Brunch Cinq” gehost worden door niemand minder dan Bastiaan van Schaik en Morris. Al met al vormt deze heerlijke brunch met Champagne Mimosa’s de perfecte afsluiter voor de Fashion Week.

www.bo5.nl

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties