0

Amsterdam – Diva/supermodel Naomi Campbell is 42 jaar geworden. Dat moet natuurlijk goed gevierd worden en omdat ze niet de kleinste bankrekening heeft, kon ze het groots vieren. Nu heeft ze alleen tegen alle verwachtingen in, het heel anders aangepakt.

Je zou denken dat ze een boot zou afhuren in Saint-Tropez waarvoor iedereen ingevlogen werd en de grootste taarten aangesneden werden. Dit is normaal gesproken wel de stijl van Naomi maar dit keer koos ze voor Israël. Ja, jullie horen het goed, ze heeft haar tijd gespendeert in Bethlehem en Jeruzalem. Het topmodel bezocht onder andere de kerk waar Jezus geboren is en de Westerse muur in de oude stad van Jeruzalem. Dit deed ze natuurlijk wel onder begeleiding van Palestijnse en haar eigen bodyguards.

Aan een Palestijnse televisiezender onthulde ze waarom ze hier haar verjaardag vierde. Ze heeft namelijk al zoveel van de wereld gezien maar was nog nooit in Israël geweest. Ze wilde met eigen ogen zien hoe het hier aan toe gaat met alle oorlogen, wapens en olie problemen. Ze hoopt dat dit zal stoppen want ze geeft namelijk veel om vrijheid en gezondheid. Wat een goed hart heeft Naomi toch gekregen.

Wat vinden jullie ervan dat Naomi in Israël haar verjaardag heeft gevierd?

Een keer is iets anders dan alle luxe waar ze zich altijd in bevindt

(Tekst: Lisa Tervoort)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties