0

Amsterdam – Vrijdag was het dan zover: ILFN toverde het kantoor om tot een fashionable feestplek in hartje Amsterdam. En dat was niet voor niets, met trots vierden wij het inmiddels tweejarig bestaan van de website in ons nieuwe kantoor. En last but not least de lancering van onze eigen ILFN fiets. Alle reden voor een feestje!

De fiets werd feestelijk geïntroduceerd en uitgereikt aan fashionblogger Sabrina. De fiets is nu te bestellen in onze webshop voor € 499. Een fijn prijsje als je bedenkt dat de krat op de fiets bomvol zit met de leukste goodies die een waarde hebben van € 450. Kettinkjes, shirtjes, pumps, een pareo en verschillende beautyproducten het is nog maar een greep uit de hebbedingetjes die het kratje telt.

De fiets is speciaal voor ILFN gemaakt en dat is duidelijk terug te zien aan het welbekende uitgestanste hartje op het frame. Daarnaast krijg je bij de fiets een sticker met ons logo die je zelf op je nieuwe aankoop kunt plakken. Zo zit jij deze zomer fashionproof op de fiets.

www.ilfnshop.com

(Manouk de Boer)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties