0

Amsterdam – Het jaar zit er alweer bijna op, unbelieveable. Dit betekent dat het hoog tijd is voor een Best Dressed List! Welke dames hebben nou de meeste indruk op ons gemaakt?

Van muzikanten tot redactrices, we wisten niet waar we moest beginnen. Maar zes fashionista’s spanden toch echt de kroon, deze stylish ladies hebben namelijk het afgelopen jaar laten zien hoe fashionable ze zijn en daarom verdienen ze ook een plekje op deze lijst!

Elle Fanning
Ze staat bekend als ‘het zusje’ van, maar het afgelopen jaar heeft deze piepjonge fashionista bewezen dat ze net zo stylish kan zijn als grote zus Dakota.

Elle Fanning voor Marc by Marc Jacobs

Alexa Chung
Everybody’s favorite it-girl; een fashion fail begaan doet ze haast nooit. Het maakt niet uit wat ze draagt, Alexa ziet er stunning uit.

Alexa Chung voor Vero Moda

Emma Stone
2011 was een goed jaar voor de roodharige actrice, zowel op film als op fashiongebied. Op de rode loper bewijst ze keer op keer dat ze meer is dan alleen een funny girl!

Emma Stone in Vanity Fair

Hailee Steinfeld
Toen Miu Miu op haar deur klopte, wisten we dat het goed zat met Hailee. Deze jongedame won dertien awards voor haar voortreffelijke acteerprestaties en werd daarnaast nog eens twaalf keer genomineerd! Trouwens, welke vijftienjarige is nou het gezicht van een groot modehuis? Petje af!

Hailee Steinfeld voor Miu Miu

Emma Roberts
Ze wordt niet langer gezien als “het nichtje van Julia”. Nee Emma is erin geslaagd om voor zichzelf een naam te maken in de entertainment industrie. Ze mocht dan haar fashion ups-and-downs hebben gehad in het verleden, maar dat vergeven we haar!

Emma Roberts in Teen Vogue

Elizabeth Olsen
De wordt ook wel de “new it-Olsen” genoemd. Elizabeth is de jongere zus van de meest bekende tweeling in Hollywood en dat is ook te zien aan haar boho-achtige stijl. Wij zijn fan!

Elizabeth Olsen in Nylon magazine

(Tekst: Charisse Stoffels)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties