0

Amsterdam – Vannacht was het weer zover, de Oscars werden in Amerika uitgereikt. Voor de 84ste keer werden de beeldjes uitgereikt aan de beste acteurs en regisseurs van de wereld.

Maar waar het ons natuurlijk allemaal om gaat, zijn de jurken! Dit jaar lieten veel actrices het afweten. Zo misten we bijvoorbeeld Nicole Kidman, Kate Hudson, Renée Zellweger en Kate Bosworth. Jammer!

Gelukkig was er nog genoeg te zien op de rode loper. We zochten de vijf mooiste jurken voor je uit.

Gwyneth Paltrow kiest vaak voor minimalistische jurken. Meestal gaat de actrice voor Calvin Klein, maar dit keer koos de blondine voor een Tom Ford. Goede keuze!

Ook Angelina Jolie ging voor haar standaar keuze: zwart. Dit keer verscheen ze in een jurk van Atelier Versace, die haar rechterbeen vrij liet. Haar been viel zo goed in de smaak dat hij nu een eigen Twitter-account heeft gekregen: twitter.com/angiesrightleg

Natalie Portman kwam in een rood vintage ontwerp van Christian Dior Haute Couture uit de Rare Vintage collectie van voor 1954! Stunning!

Cameron Diaz mocht een Oscar uitreiken, dat deed ze in een crèmekleurig ontwerp van Gucci Premiere

Actrice Michelle Williams koos voor een koraalrode jurk van Louis Vuitton. Ze wordt op heel veel websites als best dressed genoemd!

Wat is jouw favoriete werk?

(Tekst: Esmée van Rijn)

(Beeld: Brunopress)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties