0

Amsterdam – Vannacht waren ze daar weer, de Golden Globe Awards van 2012. Deze award show voor beste films en televisieprogramma’s is na de Oscars waarschijnlijk de meest prestigieuze filmprijs van de Verenigde Staten en is daarnaast een hele happening in Amerika.

De grote winnaars waren de gedoodverfde favorieten Meryl Streep, George Clooney, filmregisseur ‘Martin Scorsese’ en Kate Winslet. Als beste televisieserie ging ‘Modern Family’ met het gouden beeldje naar huis.

Vannacht draaide alles om de Globes, maar wij keken natuurlijk ook naar de outfits van de sterren. Wij hebben een top 5 best-dressed list voor jullie samengesteld, die volgens ons wel wat aandacht verdienen!

Glee-actrice Lea Michelle draagt een prachtige jurk van Marchesa.

Een doorschijnende bordeaux rode jurk van Lanvin siert om de bleke huid van actrice Emma Stone.

Nicole Kidman was ook van de partij en droeg een strakke creme-kleurige jurk van Versace.

Charlize Theron arriveerde in een van de meest unieke designs van de avond. Ze liep over de rode loper in een lichtroze jurk van, hoe kan het ook anders, Dior Couture.

Het perfecte koppel 'Brangelina' waren natuurlijk saampjes aanwezig op de rode loper. Angelina elegant in een lange satijnen jurk van Versace, met een split tot haar dijen. Brad Pitt was genomineerd voor de categorie 'Best Actor', maar hij zag zijn prijs helaas voorbij gaan naar zijn vriend George Clooney. Brad droeg een klassiek pak van Tom Ford met daarbij een stok, om zijn sterrenstatus te accentueren.

www.goldenglobes.com

(Tekst: Wendy Heuvelman)

(Beeld: BrunoPress)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties