0

Amsterdam – Elise en Nina runnen het blog Chickslovefood. Hier delen ze dagelijks recepten, recensies en andere foodfun met je. Maar ze doen meer, iedere week geeft Chickslovefood een beautyfoodtip op I Love Beauty News! Vandaag: sojaboontjes.

Nina: “Vind jij het ook altijd zo lekker om een schaaltje edamame bij je sushi te bestellen? Vooral blijven doen! Deze sojaboontjes zijn gruwelijk goed voor je huid. We weten allemaal dat bestaande rimpeltjes niet meer verdwijnen, maar je kunt ze wel vervagen en nieuwe rimpeltjes kunnen ook voorkomen worden. Door lekker veel sojabonen te eten, bijvoorbeeld! De bonen bevatten oestrogeenachtige stoffen, isoflavonen genaamd. Dit zijn sterke antioxidanten met een antirimpelwerking. Ze bevorderen de aanmaak van collageen, wat ervoor zorgt dat de huid stevig en soepel blijft.”

TIP: Eet je velletje strak! Neem voortaan iedere keer een portie edamame bij je favo sushitent en probeer thuis ook af en toe te koken met deze boontjes. Je kunt ze bij iedere toko krijgen. Deze snelle Marrokaanse maaltijdsalade is bijvoorbeeld een zomerse aanrader!”

Een snelle salade tegen de rimpels!

www.chickslovefood.com

(Tekst: Nina de Bruijn)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties