0

BillenAmsterdam – Een groot ieeuww-moment: voorheen stapten vooral pornosterren bij de schoonheidsspecialist binnen voor een anale bleking, maar tegenwoordig zijn er steeds meer ‘gewone’ Amerikanen die voor een wit poepgaatje gaan.

Schoonheidssalons die de behandeling aanbieden zeggen dat ze de vraag haast niet kunnen volgen. Braziliaanse vrouwen hebben de trend gezet, die nu dus veel navolging vindt in de Verenigde Staten.

Sinds steeds meer vrouwen de hele boel down under waxen, valt hun de donkere anus op en willen ze er wat aan doen. Volgens het Amerikaanse Center for Disease Control stijgt ook het aantal koppels dat anale seks aangaat, wat ook kan verklaren waarom steeds meer mensen zich zorgen maken over hoe hun achterste er uit ziet.

Ook zin in een wit gaatje? Be ready for this: een schoonheidsspecialist brengt zuur aan op je anus na een waxbeurt, waardoor de donkere huid rondom de anus wat lichter wordt. Geen zin om met de billen bloot de gaan bij een vreemde? Je kunt ook een doe-het-zelfkit met gels of lotion kopen.

Afhankelijk van de tint van je huid, heb je verschillende sessies nodig voor een goed resultaat.

Let wel op als je denkt dat deze ietwat rare trend wat voor jou is. Volgens dermatologen kan je aan een bleking een brandend gevoel, irritaties, een moeilijke stoelgang en zelfs littekens overhouden…
Billen

Braziliaanse vrouwen hebben de bleektrend gezet

Happy bleaching!

(Nina de Bruijn)
Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties