0

WCPapierILBN spoorde het web af naar -soms ietwat rare- beautytips die je misschien nog niet kende. Doe er je voordeel mee!

1. Droog je huid met toiletpapier
Deze tip klinkt misschien een beetje raar, maar je hebt nou eenmaal van die periodes dat je huid droger is dan anders. of misschien heb jij wel zo’n huidje dat trekt na iedere douchebeurt. In plaats van je lichaam en gezicht met een handdoek af te drogen kun je je huid zachtjes droogdeppen met ultrazacht toiletpapier (denk aan de Page-puppies). Dit spul is ultralief voor je hele huid, niet alleen voor je billen ;)! Probeer maar eens!

2. Eiwit op je gezicht
Je hebt de hele week gewerkt of hard gestudeerd en je huid ziet er moe en grauw uit. Herkenbaar? Probeer dit supereasy DIY-masker: eiwit! Breek een ei in een schaal, houd de eierdooier apart en smeer het eiwit op je gezicht. Na slechts vijf minuten spoel je het af. Resultaat: een heerlijke oppepper voor je huid dankzij de proteïne in het eiwit.

3. Pimp je bodylotion
Kun jij niet tegen geparfumeerde bodylotion, maar zijn er wel geurtjes die je draagt? Eén en één is twee! Pak je geurloze bodylotion en doe wat druppels van je favo parfum in de fles. Pimp your lotion, baby!

4. Scrub je droge oksels
Zien je oksels er door het vele scheren er soms een beetje droog uit en zie je velletjes zitten? Met een gezichtsscrub (zie altijd al fijner en zachter zijn dan bodyscrubs) maak je je huid weer heerlijk zacht.

5. Groene thee op je gezicht
Je weet vast al dat theezakjes op je wallen de zwelling onder je ogen kunnen verminderen. Maar wist je dat groene thee het beste werkt? Door de antioxidanten in een afgekoeld groene theezakje neemt de puffyness in je gezicht sneller af dan wanneer je een gewoon theezakje gebruikt.

6. Bronzer in bodylotion
Geen tijd voor een uitgebreide tan-sessie, maar je wilt NU zomerse benen? Mix wat bronzingpoeder met je gewone bodylotion en dep het op je benen voor een lekker strandkleurtje. Klaar is Kees!

Heb jij nog handige beautytips die we misschien nog niet kennen?

(Nina de Bruijn)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties