0

PoederILBN spoorde het web af naar -soms ietwat rare- beautytips die je misschien nog niet kende. Doe er je voordeel mee!

1. Poeder tegen vet haar
Pak een grote make-up kwast en doe talkpoeder of een beetje gezichtspoeder op je vette haarwortels. Het neemt olie op, waardoor je haar minder vet wordt, en niemand weet dat je stiekem niet hebt gedoucht ;-).

2. Parfumeer je haar
Doe parfum in je haar! Gewoon een klein spuitje in je lokken, even schudden, en je haar ruikt de hele dag heerlijk fris. Weer een tip om te verhullen dat je geen tijd had om je haar te wassen :-).

3. Vaseline tegen kloven
Zeg maar dag tegen kloofjes in je voeten en tenen. Smeer je stappers in met vaseline, trek sokken aan en slaap er een nachtje mee. Je voetjes zijn heerlijk zacht, en vaseline is een stuk goedkoper dan de meeste voetencrèmes.

4. Fix je nagels met secondenlijm
In plaats van dat je je nagel kort knipt of vijlt als er een scheurtje in komt, dep je heel voorzichtig een klein beetje superlijm over het barstje. Laat het drogen en breng er vervolgens een laagje van je favo lak over aan. Niemand die het ziet!

5. Krijg een stralend gezicht
Mix een heel klein beetje metallic eye shadow in je dagcrème en smeer ‘m dan op. Door de reflecterende deeltjes uit de oogschaduw straalt je huid en zie je er gezond uit.

6. Gebruik oude mascara voor je wenkbrauwen
Mascara op? Gooi de huls niet weg! Het uitgedroogde borsteltje is een perfecte tool om je wenkbrauw mee te shapen.

(Nina de Bruijn)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties