0

LucifersAmsterdam – ILBN spoorde het web af naar -soms ietwat rare- beautytips die je misschien nog niet kende. Doe er je voordeel mee!

1. Vijl je nagel met een luciferdoosje
Komt er plotseling een irritant haakje aan je nagel en je hebt geen vijl bij de hand? Zoek een luciferdoosje! Het kantje waar je normaal de lucifer langs strijkt, werkt hetzelfde als een vijl.

2. Doe een ijsblokje en citroen op een opkomend puistje
Voel je een irritante pukkel 0pkomen? Bestel water met ijsklontjes en houd een van de ijsklontjes tegen je puistje, dit stopt de zwelling.Vervolgens knijp je wat citroensap op een servetje en dep je dat voorzichtig op de pukkel. Grote kans dat -ie nu niet doorkomt!

3. Doe handcrème in je pluizige haar
Voel je je haar pluizig en frizzy worden? Een druppeltje handcrème doet wonderen!

4. Dep je vettige T-zone met een toiletbrilbeschermer (!)
In sommige restaurants en openbare gelegenheden zijn er toiletbrilbeschermers op de wc te vinden. Is je poeder een beetje van je gezicht af en heb je het gevoel dat je voorhoofd een soort van spiegel aan het worden is? Sneak naar het toilet en dep met zo’n beschermer. Het is behoorlijk absorberend!

5. Verwijder dingen tussen je tanden met je pinpas
Heb je niet altijd tandenstokers of flosdraad bij je? Een pinpas of visitekaartje kan the dirty job ook prima aan.

6. Gebruik handdoekjes voor vettig haar
Je kent die schoonmaakdoekjes voor je handen wel, in een veeg zijn je handen weer helemaal anti-bacterie en clean. Veeg deze doekjes in noodgevallen voorzichtig over je vette lokken, de alcohol zal helpen het vet op te lossen!

Pinpasjes

Je pinpas als flosdraad, kan prima!

(Nina de Bruijn)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties