0

BiosilkAmsterdam – Vanaf 26 juni zal het luxe haarverzorgings- product BioSilk, onderdeel van de Farouk Systems Group, verkrijgbaar zijn bij 40 geselecteerde Douglas filialen! Biosilk wordt nu alleen nog verkocht op Schiphol en bij een aantal professionele kapsalons. Zangeres en ambassadrice Elize van Farouk zal aanwezig zijn bij de introductie!

Ook zal Elize haar nieuwe cd “More than meets the eye” promoten en krijgen bezoekers die een Biosilk product aanschaffen een gratis gesigneerde cd. Bezoekers krijgen een geweldig aandenken mee: een persoonlijke magneet- foto met eliZe!

Ook is er kans voor 1 van de bezoekers op het winnen van kaarten voor het optreden van Elize die avond in Panama! ’s Avonds zal Elize namelijk haar album presenteren, met een bijzonder optreden voor een besloten gezelschap, samen met een pianist en vier danseressen.
Biosilk
Als ambassadrice van BioSilk, een rol die ze samen met Jim Bakkum vervult, is Elize de aangewezen persoon om de lancering van BioSilk in parfumerieketen Douglas met veel spektakel in te luiden. Tussen 13.00 uur en 14.00 uur is Elize aanwezig in Douglas Kalverstraat.

BioSilk Silk Therapy, 50 ml / € 16,20

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties