0

Amsterdam – Tegenwoordig is het helemaal niet meer in om te ontharen door middel van hars- of epileersessies. Nee, dat doen wij nu gewoon met een depilator! Een depilator is een pen, die je overal en nergens mee naar toe kan nemen. Je kunt met de depilator heel gemakkelijk je wenkbrauwen, bikinilijn en andere plekjes ontharen.

Ik kwam deze depilator toevallig tegen op een markt, dus ik heb het setje voor maar tien euro gescoord. De depilator is ook online verkrijgbaar, maar dan betaal je wel gelijk 24,95 euro.
Nou hop, daar gaat ie dan. De depilator trilt best hard, dus ik was erg benieuwd of ik er echt iets van zou voelen. Ik heb de depilator uitgetest op mijn wenkbrauwen en het gaat hartstikke snel! Het doet helemaal geen pijn, je voelt er bijna niets van. Zelfs al je stoppeltjes verdwijnen in één beweging.
Je moet wel goed op passen, want de depilator gaat harder dan je denkt. Ik maakte een verkeerde beweging en nu heb ik een hap uit mijn wenkbrauw gedepileerd. Bummer! Maar over het algemeen is het een super handig apparaat. Het ontharen gaat heel makkelijk en ook lekker snel. Ik geef de depilator een dikke 8!

Bestel hier de Depilator! www.dorgisterij.net

Love,

Chantal

Volg mij ook op Twitter!

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties