0

NEW BEAUTY STORE: MAC pops up in Bijenkorf Den Haag!Amsterdam – Dinsdag 24 november was het dan eindelijk zover! De opening van een ware MAC counter in de Bijenkorf van Den Haag. En natuurlijk was ILFN hierbij!

Bij binnenkomst viel de kleine maar toch knusse en vrolijke counter direct op! Dit kwam onder andere door de grote opkomst van de pers, genodigden en het winkelend publiek, maar ook de MAC counter zelf is zo kleurrijk dat het bijna onmogelijk is om hem over het hoofd te zien!

De boodschap van de uitnodiging vertaalde zich in: MAC pops up and the world gets colourized..Om dit nog eens extra te benadrukken bracht So You Think You Can Dance talent, Virgil ons een supercool ‘pop ‘n lock’ optreden en kleurde niemand minder dan Micheal Barnaart van Bergen zijn eigen ontworpen papieren jurk volledig in de MAC stijl.
www.maccosmetics.com Na de officiële opening mochten we dan eindelijk een kijkje gaan nemen in het MAC walhalla. En wat werden we daar blij van! Mooie, kleurrijke producten en het speciale party assortiment voor de aankomende feestdagen maakte ons zeer hebberig!

Dus ben je in de buurt van Den Haag, neem dan zeker even een kijkje bij de MAC counter in de Bijenkorf ,want dat is het zeker waard!
NEW BEAUTY STORE: MAC pops up in Bijenkorf Den Haag!
www.maccosmetics.com
Kijk voor meer MAC op www.maccosmetics.com

(Juliët Oosterom)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties