0

MascaraAmsterdam – Zien is geloven met de nieuwe Modelco Fiber Lash Brush On Lashes! De mascara zorgt er namelijk voor dat je wimpers extreem verlengt worden met hetzelfde effect als nepwimpers! Nu zul je misschien denken ja, dat zeggen al die make-up merken die een nieuwe mascara op de markt brengen. Maar zoals je wel van ILFN gewend bent brengen wij je alleen nieuws waarin wij zelf ook in geloven! Door het unieke gebruiksconcept verlengt het je wimpers echt met een verassend resultaat.

Hoe werkt het? De makkelijk te gebruiken kit is compleet met 2 formules, deze bestaat uit de extention mascara en de lash fibers. Breng een laag extension mascara aan om de lash fibers (nylon vezels) goed aan je wimpers te laten hechten. Na het aanbrengen van de lash fibers maak je de wimperverlenging compleet met een extra laag lichtgewicht extention mascara. De mascara zorgt ervoor dat de fibers op haar plaats blijven zitten en geeft elke wimper apart het valse wimpereffect.

Hoe meer je aanbrengt, hoe dramatischer het resultaat: volle, klont vrije, stunning lange wimpers die mooi blijven totdat je de make-up remover erbij haalt.

De nieuwe technologie van nylon vezels geeft je wimpers high impact lengte, terwijl de Bijenwas en Carnaubawas je wimpers zacht en gevoed houden. De mascara loopt niet uit, maar is wel makkelijk met warm water te verwijderen.

Modelco tip:
Kijk naar beneden tijdens het aanbrengen van de lash fibers om te vermijden dat er vezels in je oog terecht komen. Het wordt tijd om je wimpers een glamorous look te bezorgen! Met deze Lash Extentions in a bottle…

Verkoopprijs: € 38,50

Waar: Modelco is verkrijgbaar bij ICI Paris en via www.modelcostore.com

(Juliët Oosterom)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties