0

Amsterdam – Het is ein-de-lijk zover! Het Nederlands elftal heeft eens even laten zien wat zij allemaal kunnen op het veld. Op de redactie zaten wij helemaal klaar voor de wedstrijd en gelukkig hebben we Denemarken verslagen met twee nul!

Niet alleen wij, maar heel Nederland en ook de echte voetbalvrouwen zaten natuurlijk in spanning voor de eerste WK wedstrijd.

Wij hebben voetbalvrouwen even voor je op een rijtje gezet.

Sylvie van der Vaart

Sylvie van der Vaart staat natuurlijk op de eerste plek, toch? Sylvie is de trouwe supporter van Rafael van der Vaart, zij hebben samen een zoontje genaamd Damien. Sylvie komt altijd goed voor de dag, zonder make up zal je Miss van der Vaart niet spotten.

Yolanthe Cabau van Kasbergen

Yolanthe Cabau van Kasbergen kennen wij natuurlijk allemaal! Met haar verloofde Wesley Sneijder stelen zij samen de show in Zuid-Afrika. Ben jij er al uit hoe de tattoo van Yolanthe eruit ziet?

Charlotte Heitinga

Johnny Heitinga is net getrouwd met zijn Charlotte. Zij is inmiddels al een echte voetbalvrouw. Johnny en Charlotte hebben samen een dochtertje Jezebelle. Na haar bevalling ziet Charlotte er nog tip top uit, hoe zou ze dat doen?

Bouchra van Persie

Bekend of niet bekend, maar de vrouw van Robin van Persie Bouchra mag niet ontbreken in deze voetbalvrouwen special. Bouchra heeft haar haren perfect in de krul (echt of extensions? Who know’s!) en poedertje hier en daar.

Wie vind jij de mooiste van deze dames? Geef hieronder je mening…

Wat is je favoriete rubriek op ILFN?

View Results


(Chantal Wolff)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties