0

Karlijn VisserAmsterdam – Jullie eigen, vertrouwde beauty-verslaggeefster bracht de dag voor de avond van The Summer Fair een bezoek aan Cyber Salon; een prachtige salon vlak achter de Dam in hartje Amsterdam. Ik was mijn hoofd zat, en vond het de hoogste tijd voor een nieuwe glamourcoupe. Met een voetbalvrouwenkapsel zit ik zeker weten goed vanavond.

Sinds 2001 is de Cyber Salon opgericht door Angela Riksten. ‘Hoe komt Angela op de naam Cyber Salon?’ hoor ik je denken. In 2001 was de wereld nog niet zo draadloos als dat het vandaag de dag is. Acht jaar geleden was internet uit de lucht dan ook een grote overwinning om op de zaak te hebben. Cyber Salon was er als de kippen bij, en zorgde ervoor dat haar klanten zelfs in de knipstoel hun MSN-pagina konden bijwerken. Hyves, facebook en twitter behoorden toen nog tot het domein van de toekomst.
Cyber SalonDit even terzijde. Terug naar de kappersstoel waar het die middag gebeurde. Enige dat ik tegen het meisje zei was dat ik ‘een voetbalvrouwenkapsel’ wil. Wat betekent; veel golven, blond en haar zo hoog geföhnd dat een wolkenkrabber er amper tegenop kan. ‘No problem’ stelde ze mij gerust. ‘Ook met jou fijne haar is deze look goed te doen’. Eerder zaten Katja Schuurman, Sophie Hilbrand, Nicolette Kluijver en Johnny de Mol in de stoel. Dat stelt mij gerust. Bepaald beroerd zien deze Dutch celebrity’s er niet uit. Na de knipbeurt is een Cyber-collega nr. 2 aan de beurt. Aan hem de eer mijn haar in sexy folies te zetten. Ik voel me net een inktvis met tentakels van waterstofperoxide. Bij Cyber Salon wordt alleen gewerkt met hoogwaardige producten. Denk aan CHI Organics, Sassoon, Wella Professional en Sebastian. Stijltangen worden in grote getale afgenomen bij CHI, dit merk staat bekend om de beste stijltangen die er op deze planeet verkrijgbaar zijn.
Karlijn VisserNa een middag wachten, keuvelen en boekjes lezen is het inmiddels 16.00 uur, toen ik binnenkwam 12.00 uur. Sjit! De tijd is omgevlogen maar het resultaat mag er wezen. Om 16.00 wordt ik ook verwacht bij MAC in de Bijenkorf waar topvisagist Niels mijn oogleden onder behandeling neemt. Met een ultiem blij gevoel verruil ik de knipstoel voor een make-up stoel. Een mens kan het maar ergens druk mee hebben. Het is ‘zien en gezien worden’ op The Summer Fair en aan dat circus doe ik maar al te hard mee!
Karlijn VisserBen je nieuwsgierig geworden naar de geheimen van Cyber Salon? Kijk dan op de site voor meer informatie: www.cyberhairsalon.nl.

Liefs Karlijn

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties