0

ModelAmsterdam – We hebben jullie al een paar keer eerder kennis laten maken met het fijne Australische cosmeticamerk ModelCo! Maar omdat zij steeds weer met vernieuwende en verassende beauty tools komen, blijven wij je op de hoogte houden!

Creëer nu zelf de “perfect eyes” & feel like a model met o.a. een verwarmde wimperkruller, wenkbrauw gel met kunsthaartjes en zelfklevende kunstwimpers. ModelCo heeft alles om DE perfecte wimpers & wenkbrauwen te creëren.

We zetten ze even voor je op een rijtje, zodat jij je verlanglijstje voor de kerst overzichtelijk kunt aanvullen!

LASH WAND Heated Eyelash Curler  €26,40. Deze verwarmde wimperkruller krijgt volgend jaar een compleet nieuwe look en is en blijft altijd “the hottest”!
Lash Wand
FATLASH Black Mascara  €26,40. Een mascara op gel-basis die door de soepele textuur, gedurende de dag onbeperkt bijgewerkt kan worden, laag over laag. Bijwerken zonder problemen met mooi gescheiden wimpers als resultaat.
MascaraMORE BROWS Hair-Like Gel Formula  €28,60. De oplossing voor littekentjes en overplukte wenkbrauwen. Met de micro-vezels vul je je wenkbrauw op met kunsthaartjes, waar jij dat wilt!
More BrowLASH & BROW Growth Stimulator  €35,20. LASH&BROW is het wondermiddel voor beschadigde  wimpers en wenkbrauwen. Breng  de Growth Stimulator s’nachts aan als voedend en herstellend masker en na 2 weken zijn je wimpers gegroeid.

FLUTTER Self-Adhesive Lashes   €11,-. Zelfklevende kunstwimpers, glamorous eyes in een handomdraai. Met de FLUTTER creëer je een opvallende look zonder geknoei met lijm. Met de bijgeleverde plakstrips kan je de set 5x gebruiken.
LashesLASH OUT Individual Lashes   €15,40. Individuele wimperplukjes. Breng de stukjes aan vanaf de buitenste ooghoek naar binnen tot ongeveer 1/3de van de wimper voor een sensuele oogopslag.

Heb jij je oog al laten vallen op een van deze musthaves? Kijk dan op www.modelcostore.com voor meer informatie.

(Juliet Oosterom)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties