0

LancasterAmsterdam – Nu het buiten met de minuut guurder wordt, is het noodzaak je huid te vriend te houden. Zorg daarom voor de juiste smeersels die je velletje beschermen tegen windstoten, regen en kou.

Lancaster ontwikkelde voor ieder huidtype een op maat gemaakt winterprogramma. ‘s Winters wordt onze huid geconfronteerd met zwaarder weer, maar dat is nog niet het ergste. Het meest schadelijk is de constante verandering; van warme droge lucht binnen, naar de koude, vochtig lucht buiten. Een trekkerig gevoel in je gezicht klinkt niemand vreemd in de oren. Gezicht, handen en lippen hebben dan extra verzorging nodig.

Daar heeft Lancaser de oplossing voor:

Gezicht: Aquamilk Absolute Moisture & Protection Rich Cream
Deze rijke crème hydrateert, beschermt en verzorgt de huid met extra lipide stoffen. (31,00 euro)
LancasterLippen: Aquamilk Nourishing Lip Balm
Op gebarsten lippen is het mannelijkwezen nooit eerder gevallen. ‘Goed vet’ zorgt er daarom voor dat dit probleem voorkomen wordt. De Lip Balm houdt je lippen niet alleen zacht en soepel door wederom de lipide stoffen, ze verzorgen én beschermen ze ook. (21,00 euro)
Lancaster
Handen: Aquamilk Nourishing Hand & Nail Care
Om poedelzachte handen te behouden moet er naast het dragen van handschoenen ook flink gesmeerd worden. De handcrème van Lancaster hydrateert, verzorgd en beschermd je handen, nagelriemen en nagels. (16,00 euro)

(Karlijn Visser)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties