0

NEW BEAUTY PRODUCT WE LOVE: Dr. Hauschka's 'Three Steps to Heaven'Amsterdam – Een stralende huid bereik je volgens Hauschka in drie stappen: reinigen, versterken en verzorgen. De huid beschikt over eigen krachten om zichzelf te verzorgen en te herstellen. Cosmetica dient om de eigen krachten van de huid te ondersteunen.

Met deze kerngedachte in het achterhoofd ontwikkelde Dr. Hauschka haar verzorgingsprogramma. Het gaat erom, het herstellende vermogen van de huid te versterken. Elke nacht vernieuwd de huid zich, en elke 28 dagen tref je een totaal nieuwe cellenlaag aan op de bovenste huidlaag. Naast slapen en andere activiteiten gebeurd er ‘s nachts ook van alles met je velletje. Afvalstoffen vinden via je poriën de snelste weg naar buiten, je huid reinigt zichzelf. Dr. Hauschka helpt dit vernieuwingsproces met vet en olie- vrije nachtverzorging. Plantenextracten op waterbasis stimuleren de natuurlijke huidfuncties en helpen de huid zichzelf te vernieuwen.

Dr. Hauschka komt met een nieuwe campagne ‘Perfecte start van de dag’ waarin alles draait om de vier basisproducten: Reinigingscrème, Gezichtslotion, Rozencrème en Kweekpeercrème. Gebruik deze vier producten en je huid straalt als nooit tevoren! Bij elk basisproduct van de nieuwe display waarop de vier producten centraal staan, krijg je bij aanschaf van elk product een miniatuur cadeau. Handig voor op reis of tijdens een logeerpartij.

Neem jij geen genoegen met alleen een miniatuur als extraatje?! Hou dan I Love Fashion News goed in de gaten. Over twee weken verloten wij namelijk de complete basislijn van Dr. Hauschka in de Goodiebag van de Goodiebag Girl!

(Karlijn Visser)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties