0

JasmijnAmsterdam – In deze nieuwe rubriek zullen wij ILFN lezeressen regelmatig een speciale beauty make-over geven. De aftrap vond afgelopen week op kantoor plaats, waar onze eigen redactie flink onder handen werd genomen. Jasmijn en Lesley durfden deze uitdaging wel aan en namen plaats in de make-over stoel.

Laura Brokaar is onze nieuwe ILFN visagiste. Na haar visagie-opleiding bij Dik Peeters in Amsterdam heeft ze o.a. Inge de Bruijn in haar stoel gehad. Nu zijn onze dames dus aan de beurt. Met het oog op de feestdagen kiest Laura voor een flitsende partylook. Deze week kun je de make-over van Jasmijn bekijken die zich helemaal in haar nieuwe look kan vinden. Ze heeft ’s avonds nog een feestje op de planning staan en wij weten zeker dat alle ogen op haar gericht zullen zijn!

Wil je ook graag onder handen worden genomen door onze visagiste? Geef je dan nu op voor onze beauty make-over. Mail ons jouw foto naar [email protected] en laat ons weten waarom jij een nieuwe look verdiend!Makeover Jasmijn

Productie: Fleur le Guen
Visagie: Laura Brokaar

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties