0

CollistarAmsterdam –  Dit najaar voegt Collistar een stukje couture aan onze make-up doos toe. Het merk geeft hiermee toegang tot dé catwalkstijl van dit moment die wordt gekenmerkt door een flinke portie glinstering. De schittering van modeitems als  pailletten, parels en kristallen vormen dan ook inspiratie voor deze look.

Collistar heeft haar nieuwe lijn verpakt in een fijne limited edition Couture Make-up Kit die geleverd wordt in een box versierd met jadesteentjes, pailletten, kristallen en handgemaakte  Indische broderie en is verkrijgbaar in twee varianten. Minstens zo belangrijk is natuurlijk de inhoud waar menig ijdeltuit van gaat watertanden. Zo bevat de kit een serie fijne blushers en bronzers om onze huid ook dit najaar wat zon te geven.
CollistarOm je lippen extra te accentueren introduceert Collistar de Puro Lipstick in een aantal nieuwe kleuren. Voor wat extra sprankeling gebruik je  Strass Effect Super Gloss. Smokey eyes creëer je met de Collistar Wet&Dry Patchwork Eyeshadow. Ben je nog niet zo bedreven in deze populaire make-up techniek?Geen probleem, de box bevat een handig stappenplan voor de perfecte smokey eyes. Voor de finishing touch zijn een paar goed verzorgde nagels onmisbaar. De Perfect Nails Enamel van Collistar belooft een waterproof effect binnen enkele seconden. Bovendien versterken de toegevoegde vitamine A en E extracten je nagels om winterproof het najaar in te gaan.

Kijk voor meer informatie over de Collistar Couture collectie op www.collistar.nl

(Fleur Le Guen)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties