0

NEW BEAUTY LAUNCH: Thijs Willekes glams Lieke van Lexmond!Amsterdam – Eerder berichtte we je al over de Glam Yourself DVD van Thijs Willekes en gister 25 november werd hij dan eindelijk gelanceerd! Uiteraard waren wij ook van de partij om het feestje mee te vieren!

Bij aankomst in de PC Hooftstraat zagen wij al van veraf dat ICI Paris flink had uitgepakt! Wij betreden de beauty store via een ware rode loper en eenmaal binnen kwam alle glamour ons al snel tegemoet! Champagne, rijkelijke hapjes en mooie BN’ers waren ruimschoots vertegenwoordigd, ook Thijs zag er natuurlijk om uuhh door een dvd’tje te halen.

Aangezien ik mijn entréé op Uggs maakte, verstopte ik me snel achter de rest van de journalisten hopend dat ik de enige was die mijn flamour flater had opgemerkt.. Gelukkig trok Thijs snel de aandacht en ging de presentatie van Glam yourself van start! Na wat uitleg over de inhoud van de dvd, betrad niemand minder dan Lieke van Lexmond het toneel en overhandigde Thijs haar het eerste exemplaar!

Ik zeg leuke lancering, leuke dvd, leuk kerstkado!
NEW BEAUTY LAUNCH: Thijs Willekes glams Lieke van Lexmond!
NEW BEAUTY LAUNCH: Thijs Willekes glams Lieke van Lexmond!
NEW BEAUTY LAUNCH: Thijs Willekes glams Lieke van Lexmond!
(Juliët Oosterom)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties