0

Amsterdam - We schreven al eerder over deze bh in onze newspaper! Welke vrouw droomt er nou niet van? Een leven zonder rimpels! Nou wij kunnen jullie verblijden want dromen zijn niet altijd bedrog.
Vanuit Amerika is er een ware hit overgevlogen, want in ons kikker landje krijgt de anti-rimpel bh steeds meer bekendheid. De bh is niet zomaar een trend uit het buitenland, want het is bedacht door

niemand minder dan de Nederlandse Rachel de Boer! De bh zou dé remedie zijn tegen rimpels in het decolleté.

Jullie zijn vast benieuwd naar wat voor wonderen deze bh nu echt kan verrichten? De bh houdt de borsten op hun plaats tijdens het slapen. Op deze manier worden rimpels in het decolleté voorkomen, die ontstaan als de borsten tijdens het slapen tegen elkaar aan worden gedrukt.

Uit een onderzoek van het Parijse onderzoeksinstituut CERCO bleek zelfs dat bestaande rimpels verdwijnen en de huid na enkele weken weer glad wordt na het dragen van deze wonder BH.

De verkoop van de bh had slechts een klein zetje in de goede richting nodig. Want nadat de Amerikaanse lifestyle- en beautygoeroe Kym Douglas tijdens de populaire TV-show van Ellen DeGeneres (goed voor 8,5 miljoen kijkers) reclame voor de bh maakte, vloog de omzet meteen gigantisch omhoog.

De bh’s zijn er in diverse prints, dus er zit er vast één bij die bij je past. De prijs van het anti-rimpel wonder ligt rond de € 49,95!

Zal de anti-rimpel bh Europa veroveren?

www.decollette.nl

(Tekst: Melanie Karolewski)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties