0

Den Haag – Ik denk heus niet serieus aan plastische chirurgie, maar soms klinkt een klein beetje opspuiten van de lippen toch best wel interessant.

Gezegend met prachtige, volle, zwoele lippen a la Doutzen ben ik helaas niet. Zodra ik de lippen van Lindsay Lohan voor me zie en het woord opspuiten voor injecteren vervang is de gedachte aan de plastisch chirurg natuurlijk
al snel verdwenen.

De verpakking

Dan maar op de natuurlijke manier wat volume in die lipjes brengen, toch? Een paar jaar geleden liep iedereen weg met Duwop Lip Venom, tegenwoordig is Lip Fusion de gloss voor volle lippen. Maar daar kan misschien wel eens snel verandering in komen, MODELco heeft namelijk een nieuw product, de Lip Plumper Hydra Lip Therapy. Het belooft bigger, sexier and more desirable lips. Dat laatste doet het hem, more desirable lips, hmm klinkt.. desirable.

De tube

De Lip Plumper is een kleurloze lip versterker en verzorging. Het werkt samen met het natuurlijke vocht in het lichaam om de lippen te plumpen, het reflecteert tegelijkertijd het licht en geeft een hoogglans effect. De Lip Plumper bevat microvullende balletjes, collageen en een stofje dat huidveroudering tegen gaat. Volgens MODELco is de Lip Plumper een veilig alternatief voor cosmetische ingrepen en geeft het niet alleen een direct resultaat, het geeft ook op lange termijn zichtbare resultaten. Hoe meer je het gebruikt, hoe beter het werkt.

Before

Ik ben nieuwsgierig en besluit het gewoon te proberen. De verpakking is in ieder geval al helemaal goed. Een wit doosje met zilver en hardroze lettertjes, helemaal mijn stijl. Het tubetje zelf is echter nog mooier. Zilver met dezelfde kleur hardroze details. Eigenlijk kan het me nu al niet meer schelen of ik dikke lippen krijg, dit tubetje staat prachtig in mijn toilettasje.

Als ik de gloss aanbreng voel ik een lichte tinteling, eigenlijk niet meer dan van mijn Rosebud minted rose. Het resultaat is eigenlijk vrijwel gelijk zichtbaar, maar lijkt na een paar minuten zelfs nog wat te versterken. Ik heb nog niet de lippen van Doutzen en vergeleken met Angelina heb ik nog steeds twee dunne streepjes, maar mijn lipjes zijn toch zeker wat nadrukkelijker aanwezig.

After

Hoe mijn omgeving reageerde? Mijn vader vroeg uit het niets of ik een koortslip had, toen ik hem vertelde dat ik dit voor mijn blog zou gaan gebruiken zei hij snel dat hij niet goed gekeken had en dat mijn lippen prachtig waren. Mijn moeder had het tubetje eerder gevonden dan dat ze mijn lippen had gezien. Ze kwam naar me toe, hé An, ik heb net dat tubetje wat op de wastafel lag op mijn lippen gedaan.. het ging een beetje tintelen en nu lijken mijn lippen wel groter, wat is dat voor spul joh?

Nou dat lijkt me een mooie conclusie. Het werkt, zelfs voor diegene die niets weten van het effect dat het spul op de lippen moet hebben. Geen placebo-effect dus.De gloss blijft een paar uur lang mooi zitten, althans, als je in de tussentijd geen spareribs eet, wat ik de eerste keer een half uur na het aanbrengen deed. Dan ben je dus in een klap alles kwijt, dat moge duidelijk zijn.

Anne met de tube

Wat je voor deze volle lippen kwijt bent? 25 euro.. Nou daar haal je natuurlijk nog geen druppel lipvulling bij dokter Schoemacher voor.

Liefs,

Annemerel

Vol mij ook op Twitter

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties