0

Scheveningen – Aankomend weekend opent H&M een pop-store op het strand in Scheveningen. In de beach store verkoopt H&M een zomerse collectie in verschillende blauwtinten. Vijfentwintig procent van de opbrengst gaat naar WaterAid.

Op deze manier vraagt H&M aandacht voor de basisbehoeftes van schoon water en goede sanitaire voorzieningen. Daarom ging de Zweedse modeketen een samenwerking aan met WaterAid. Deze organisatie zet zich in voor het verschaffen van veilig en schoon water en sanitaire voorzieningen voor mensen in de armste landen ter wereld.

De WaterAid collectie bestaat dit jaar uit beach items voor het hele gezin. Denk aan jumpsuits, overslagjurken en bikini’s. Ook voor mannen is er een uitgebreide collectie en voor kinderen zijn dezelfde items verkrijgbaar in ‘miniversies’. Alle stukken zijn in blauwtinten, de collectie is dus helemaal afgestemd op het goede doel.

H&M

H&M voor het goede doel

Als je gekleed gaat in een blauw-witte outfit maak je tevens kans op een goodiebag van de H&M Home collectie. De eerste tien bezoekers zijn de gelukkigen!

De store opent haar deuren om 8.00 uur op 28 mei.

www.hm.com

(Anne Rutte)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties