0

Amsterdam – Wij ontdekten een waar Zuid-Afrikaans pareltje. De tassen van Maisha zijn alleen al fijn om naar te kijken. Het tassenmerk verkoopt clutches, iPad hoesjes en de mooiste handtassen.

Inmiddels gaat het tassenmerk ook overzees met verkooppunten in Californië en Chicago. Halle Berry spotten we al met een exemplaar. De bags zijn vrijwel allemaal gemaakt van slangenhuid. En dat is niet zomaar: het brein achter Maisha is ontwerpster Sasha Saretta Muller. Als jongedame leert ze de kneepjes van het vak aan London College of Fashion. Op 20-jarige leeftijd keert ze terug naar Zuid-Afrika en besloot ze haar eigen tas te ontwerpen, van slangenleer uiteraard. Tijdens haar vakantie in Amerika wordt haar vaak gevraagd waar de tassen te koop zijn. Een wereldmerk werd geboren.

Onze favoriet

Clutch voor een avondje stappen

Deze oversized variant doet het ook erg goed

Het is nog onbekend of de tassen ook in Nederland verkocht worden. Helemaal weg van bovenstaande exemplaren? Je kunt ze ook online bestellen. Het duurt twee weken voordat je hem in huis hebt, maar dan ben je ook de trotse eigenaresse van een Zuid-Afrikaans kunstwerkje. Shop ze.

www.maishabags.com

(Ramona van Leeuwaarde)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties