0

TOMTAS Claudio FericciAmsterdam – Al een tijdje opzoek naar de ultieme laptop versus lipstick tas? Stop dan nu met zoeken, want Beautystylist Tom Sebastian en het Nederlandse kwaliteits tassenlabel Claudio Ferrici hebben jou gebeden  gehoort en ontwierpen een  tas speciaal voor de moderne vrouw van nu.  Speciaal voor Pink Ribbon maakt Tom deze tas ook volledig in het roze, deze zullen in een zeer beperkte en exclusieve oplage van vijf stuks worden verkocht. In de tas vind je een Pink Ribbon vriendschapsarmbandje en een persoonlijke brief voor de gelukkige bezitster van Tom Sebastian en de Stichting Pink Ribbon.

De PINK tas van Tom zal tijdens het Pink Ribbon gala op 28 september in Carré  door vijf  bekende Nederlandse vrouwen worden gepresenteerd. Daarna zullen de tassen naar de Claudio Ferrici store in de Beethovenstraat in Amsterdam vervoerd worden.

De PINK tas van Tom bevat natuurlijk de uitneembare beautyorganizer die tevens als clutch gebruikt kan worden en een  uitgebreide indeling voor telefoon, pda, sleutels of pennen. Je kunt met deze tas iedere dag in stijl aan je bureau schuiven, de PINK tas van Tom wordt namelijk geleverd met een bijpassende tafel/burohaak voor de tas, deze kun je trouwens  ook als sleutelhanger gebruiken. Natuurlijk wil je af en toe even kunnen checken of alles nog wel zit zoals het hoort te zitten, daarom heeft Tom ook aan een spiegeltje in het binnenritsvak gedacht.  Wil jij deze tas hebben? Wees er dan snel bij want de 5 tassen zijn zo verkocht! Voor een prijs van 389,- euro is hij van jou! Hier mee maak je niet alleen jezelf, maar ook Pink Ribbon erg blij! Het gehele bedrag wordt namelijk aan het goede doel geschonken.

Verkrijgbaar vanaf 1 oktober in de Claudio Ferrici store, Beethovenstraat 28  Amsterdam

(Juliët Oosterom)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties