0

Amsterdam – In de wereld van Victoria Beckham is natuurlijk niets te gek of te duur. Hoewel we dat weten, schrikken we soms toch wel een beetje van de prijskaartjes die hangen aan bepaalde items.

Zo ook dit prachtige exemplaar van een tas, die Vic heeft ontworpen voor het warenhuis Selfridges. De handtas is gemaakt van uniek wit krokodillenleer en kan helemaal de jouwe zijn, mocht je ergens nog £8,995 hebben liggen.

Verwachtingen zijn dat niet alleen consumenten zullen schrikken van deze tas, maar dat ook dierenrechtenactivisten zoals PETA Victoria flink zullen bekritiseren voor het gebruik van echt krokodillenleer. De tas is onderdeel van de hotste musthaves voor kerst en zal op bestelling handgemaakt worden. Daarnaast kan de eigenaar ervoor kiezen om zijn of haar naam in de tas gedrukt te krijgen, inclusief een persoonlijke boodschap.

Voor bijna 9.000 pond helemaal de jouwe!

Als je bedenkt dat de privé tassen collectie van Victoria meer dan 1,5 miljoen pond waard is, dan is zo’n bedrag van 9.000 pond natuurlijk niks. Wij blijven maar gewoon dromen hierover en stiekem zijn we een beetje jaloers op de kleine Harper Seven, die waarschijnlijk al die goodies zal mogen hebben. Ooit…

Zou jij ooit een tas kopen met zo’n prijskaartje eraan?

www.selfridges.com

(Anna Nikbakht Nooshin)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties