0

backstageAmsterdam – Gisteravond zaten jullie natuurlijk allemaal aan de computer gekluisterd toen I Love Fashion News live foto’s uploadde van de Hans Ubbink show in Paradiso. Vandaag  het verhaal achter deze bijzondere modeshow met de naam Paradeparadeparade. Een parade was het zeker met modellen gekleed in op uniform geïnspireerde jasjes en veel leeraccenten.Voordat de show begon, kreeg ILFN alvast een sneak preview backstage.

veren

Veren op het hoofd

Het Rob Peetoom team had haar handen vol om iedereen op tijd van de juiste make-up en hairdo te voorzien. Hier en daar spotten we een verentooi en de vele jasjes met medaille applicaties in de rekken maakte mij erg nieuwsgierig naar wat we op de catwalk te zien kregen.  Ook liepen we Kim Feenstra tegen het lijf.

backstage

Het Rob Peetoom team werkt met man en macht

kledingrek

Elk model heeft haar eigen kledingrek

Gezellig onderonsje tussen de modellen

Gezellig onderonsje tussen de modellen

Schoenen worden geprepareerd door de modellen

Pumps worden geprepareerd door de modellen

Ook de mannen hebben e

Let op lekker hapje voor aan het rek

En vaak is het voor de modellen lang wachten..

En vaak is het voor de modellen lang wachten..

Wanneer de show begint is de zaal compleet afgeladen. Onze hoofdredacteur Annic had een fijn plekje front row bemachtigd waar ze naast alle andere bloggers druk in de weer is met haar laptop.  In de rol van fotografe kon ik mijn ogen goed de kost geven aan al het mannelijk schoon dat op enkele meters van mij voorbij kwam ‘paraderen’.

Mannen moeten volgende winter geloven aan het leer

Mannen moeten volgende winter geloven aan het leer

invloeden

Uniform invloeden.

jummy

Stoere mannen, heerlijk!

Hans Ubbink liet ons een collectie zien waarbij het uniform centraal staat en geeft een knipoog naar het paradegevoel door te experimenteren met grote kragen en leeraccenten gecombineerd met strak gesneden jasjes. Fluweel en zijde in de vorm van minimalistische jurkjes en veel decoratie zorgen voor veel contrast in de collectie. Dit jaar bestond het vrouwenpak van Hans Ubbink uit een waar uniform.

Accent op de schouders

Accent op de schouders

vrouwenpak

Het vrouwenpak..

De avond werd afgesloten met spetterend optredens van Valerius en Kraak & Smaak die het publiek meesleepte in hun muziek.

(Fleur Le Guen)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties