0

Amsterdam – Gisteren showde Hans Ubbink alweer zijn spring/summer 2013 collectie in Het Grachtenhuis in Amsterdam. Voordat de maar 135 uitgenodigde gasten de show mochten bijwonen, werd er natuurlijk hard gewerkt om alle outfits en modellen klaar te maken. Wij mochten een kijkje backstage nemen.

De mensen van Rob Peetoom verzorgden de kapsels van de modellen. Er was gekozen voor een gepolijste look met behoorlijk wat volume, ook voor de mannen. Het eerste product dat werd gebruikt voor de lokken is Fabricate van Redken. Door de hitte tijdens het föhnen gaat het product als ware in het haar zitten. Hierdoor krijgt het structuur en blijft het goed zitten als het bewerkt wordt met styling tools. Ook werd er gebruikt gemaakt van Redken Quick Tease 15, dat zorgt voor een backcombed effect. Aan het einde werd het haar mooi glanzend gemaakt met Shine Flash 2.

De gezichten van de modellen werden mooi gemaakt met make-up van Make-up Studio. De make-up was minder heftig dan normaal, want het publiek zat door de salonpresentatie dichter op de modellen. De ogen waren wel flink aangezet met behulp van eyeliner en nepwimpers. De huid was popachtig egaal gemaakt en op de lippen zat perzikoranje lipstick.

Bekijk de backstage foto’s hieronder.

De outfitjes hingen al keurig klaar

De zolen van de schoenen werden netjes afgeplakt

Hans Ubbink zorgt er zelf voor dat de broek keurig zit

De haarstylisten van Rob Peetoom zijn hard aan het werk met de prachtige kapsels

Een naaimachine voor de laatste touch-ups

Toen de haren van de modellen gekapt waren, werd er make-up aangebracht van Make-up Studio

De huidjes werden egaal gemaakt en de wangen kregen daarna nog een subtiele blush

Hans Ubbink zorgt ervoor dat de kleding goed zit tot in de details

De make-up die gebruikt werd van Make-up Studio

www.hansubbink.com

(Tekst & beeld: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties