0

Amsterdam – De shows tijdens Amsterdam Fashion Week volgden elkaar in een rap temp op, dus er was weinig tijd om de modellen in de make-up te zetten en hun haar te doen. Laat staan de outfits aan te trekken, te stylen en nog even te oefenen voor het grote moment.

Wij mochten een kijkje nemen bij de backstage chaos van de show van Gestuz. Hoewel er natuurlijk wel wat stress was, zag alles er opvallend georganiseerd uit. Sanne Nielsen, de blonde dame op de zevende foto en CEO van Gestuz: “Amsterdam past heel goed in het plaatje van Gestuz. Neem bijvoorbeeld alle dames die hier op AFW aanwezig zijn, stuk voor stuk Gestuz types.”

Gestuz is op dit moment te verkrijgen bij verschillende webshops en boetiekjes in Nederland. Ook heeft het merk sinds een maand een eigen online winkel. “Onze droom is om in de toekomst Gestuz winkels te openen. Eerst in Kopenhagen, dat is onze thuisbasis, maar daarna ook zeker in Amsterdam. De 9 Straatjes zouden perfect zijn!”

Tot de collectie die geshowd werd te verkrijgen is en er een winkel in Amsterdam geopend gaat worden, kun je genieten van de onderstaande backstage foto’s.

www.gestuz.com

(Beeld: Xaviera Wong A Soy)

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties