0

MLY backstageAmsterdam – Om 15.30 uur gaat de show van MLY in Amsterdam van start, maar wij kunnen jullie nu al exclusief een voorproefje geven op wat er zo meteen komen gaat! ILFN mocht namelijk een paar uur geleden  backstage kijken naar alle voorbereidingen voor deze veelbelovende modeshow.

Ik word hartelijk ontvangen door Berbe Reugebrink-de Vries die verantwoordelijk voor de haar en make-up styling voor MLY. Deze show heeft zij zich laten inspireren op painting pictures. De kapsels hebben sterke silhouetten die je als het ware in kunt kleuren.  De make-up voor de show is licht van kleur met het accent op de ogen in de kleuren van de collectie. De wenkbrauwen zijn lichter gemaakt, om de kleuren extra uit te laten komen. De wangen zijn aangezet met een lichte glimmende blush en de lippen zijn voorzien van een huidskleur tint.

Make up van M.A.C

Make-up van M.A.C.

Elke aan het werk.

Elke aan het werk.

Elke Willemen, Sr-artist van MAC en verantwoordelijk voor de uitvoering van de visagie, laat ons het kleurenpallet voor de ogen zien dat bestaat uit drie kleurtonen.  De haarstyling is in handen van Paul die de taak heeft om de modellen van krachtige kapsels te voorzien. De basis van deze hairdo bestaat uit het maken van een staart, vanaf hier wordt gewerkt met ijzerdraad en nephaar om silhouetten in het haar te creeren.

Ingewikkelde kapsels

Ingewikkelde kapsels!

De styling voor de show wordt uitgevoerd door Elise die 16 modellen van verschillende outfits voorziet. In de show wil ze duidelijk een twee-splitsing maken door twee type vrouwen neer te zetten: het lieve meisje en de stoere vrouw die op jacht gaat. Roze, grijze en groen zijn de belangrijkste kleuren van de collectie.

Last-minute reparaties

Last minute reparaties.

Alle outfits hangen al klaar.

Alle outfits hangen al klaar.

(Fleur Le Guen)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties