0

Amsterdam – We kennen Bas Kosters allemaal door zijn excentrieke ontwerpen. En als er één Nederlandse ontwerper is die weet hoe je een feestje op de catwalk moet vieren, dan is hij het wel.

Vannacht lieten we de eerste beelden van de show van Bas Kosters zien en nu kunnen we jullie verblijden met de backstage foto’s.

De verwachtingen van de show waren erg hoog, omdat zijn presentatie vorig jaar erg opvallend was door de hysterische catwalkact. Vandaar dat er gisteren voor de show nog flink gerepeteerd moest worden, zodat ook dit jaar alles weer soepeltjes verliep.

Hieronder zien we hoe het er aan toe ging tijdens het aankleden van de modellen, de visagie en de repetities!

 

Bas, in een supergave tie-dye broek met cowboy boots, toekijkend naar zijn modellen op de catwalk.

Zijn er nog dingen die veranderd moeten worden?

Hij poseert zelf ook nog even voor de camera.

Model Valentijn Hingh is aan het doorpassen met de stylisten. Zij krijgt de eer om de show af te sluiten in de zogenaamde 'mobile phone dress'.

De outfit is klaar, op naar de visagie! Leuk weetje: onder de jurk draagt ze Palladium boots, deze zagen we alle modellen dragen tijdens de show.

In de visagie spotten we Sara Longoria, winnares van America's Next Top Model seizoen 16. Van dit model zullen we nog veel gaan zien en horen.

Bij de modellen wordt er qua oogmake-up veel gebruik gemaakt van zwarte eyeliner. Dit model heeft felblauwe plukken aan de onderkant van haar lokken, hoe cool!

America's Next Top Model Sara Longoria is klaar bij de visagie en dit is het resultaat! Ze kan nu haar eerste outfit voor de show gaan aantrekken!

Bij Valentijn Hingh worden de ogen ook geaccentueerd met zwarte eyeliner.

Een Bas Kosters kussen! Deze is natuurlijk ook geïnspireerd op telefoons!

Bas repeteert zelf ook, want hij doet de openingsact. Hij wilt met zijn collectie het beeld geven van het stadsleven en zijn verlangen naar de natuur. De natuur kwam vooral in het kleur- en materiaalgebruik terug en het stadsleven herkenden we aan flitsende, digitale grafische prints met felle tinten.

Modellen repeteren hun loopje op de catwalk.

Ook de vrolijke afsluiting word geoefend.

Topmodel Sara Longoria poseert nog even voor de camera.

Het aftellen is begonnen en de modellen staan klaar voor de show.

Nog even een blik werpen op de verschillende kleurrijke prints.

De coupes zijn feestelijk en opvallend!

De generale repetitie.

Sara Longoria draagt ook de Palladium boots.

Repeteren kan soms erg lang duren, maar het is wel belangrijk! De modellen oefenen hier hun loopje op de muziek die af en toe wordt onderbroken tijdens de show.

www.baskosters.com

(Beeld: Giusy De Ceglia)

(Tekst: Wendy Heuvelman)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties