0

Amsterdam – Afgelopen zaterdag waren wij namens I Love Beauty News aanwezig bij de finale van Kunstbende op het Westergasterrein in Amsterdam. We mochten een kijkje achter de schermen nemen!

Jonge ontwerpsters uit heel Nederland hadden ieder een collectie gemaakt, gebaseerd op het thema ‘tijd’. Backstage leerden we het team van Teeez! kennen en zagen wij van dichtbij hoe hectisch het er aan toe kan gaan bij een modeshow!

Stilte voor de storm

Stilte voor de storm

Word je hier niet hebberig van?

Word jij hier niet hebberig van?

Kim van Teeez! vertelde ons meer over de producten en leerde ons dat gewoon een beetje mascara en een beetje blush echt niet meer kunnen dit jaar. De natural look is zó 2009! Opvallen mag, met voorbeelden als Lady Gaga en Rihanna. Teeez! Biedt jouw de producten die je nodig hebt om er tip top uit te zien, het heeft geen standaard kleuren maar opvallende en uitspringende kleuren.

Perfectionista aan het werk

Perfectionista aan het werk

Backstage zenuwen

Iedere drie maanden komt Teeez! met  een nieuwe collectie en alle producten zijn zeer betaalbaar, tussen de drie en zeven euro. Als je de producten uitgestald ziet op het plateau dan wordt je zo hebberig als een klein meisje in een snoepwinkel.. Heel veel keuze, heel veel kleur en heel veel glitters! Elke lijn bestaat uit, backed eyeshadow, eyeliner, liquid eyeliner, glitterpoeder, lippotlood, nagellak en drie kleuren eyeshadow. De producten van de verschillende lijnen en seizoenen zijn altijd met elkaar te combineren, het nieuwste product is het lippotlood, ideaal om snel op te doen!

Iedereen helpt mee

Iedereen helpt mee

Stylist van Teeez aan het werk

Stylist van Teeez aan het werk

Ook de modeshow hebben we mogen meemaken en we waren erg onder de indruk van de zelfgemaakte collecties van de jonge ontwerpsters. Coco Anna is pas dertien jaar en had nu al vier hele mooie jurken gemaakt! Dat belooft veel goeds! Alle make-up zag er op de catwalk erg mooi uit en sommige ontwerpsters hadden er een heel kunstwerk van gemaakt. Naomi Hille uit Utrecht won de finale met vlag en wimpel maar wat ons betreft zag het er allemaal heel goed uit!

De catwalk

De catwalk

Catfight op de Catwalk

Catfight op de catwalk

De collectie van Malu

De collectie van Malu

De jury

De jury

De jury

De jury

(Jasmijn Engering & Levine Diecken)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties