0

Amsterdam – Rodrigo Otazu wil een kind. Dit meldde De Telegraaf vanochtend. De 42-jarige sieradenontwerper is er naar eigen zeggen helemaal klaar voor. Ook zijn ouders kunnen niets mooiers wensen dan een kleinkind.

Hoe Otazu dit wil bereiken? Via een Nederlandse donormoeder. De sieradenontwerper is doorgebroken in New York en hij is klaar voor het vaderschap. Er is duidelijk veel te regelen maar Otazu is er van overtuigd dat alles mogelijk is wanneer je het echt wil.

De van oorsprong Argentijnse Otazu zoekt een Nederlandse donormoeder. Hij beschouwt zichzelf ook als Nederlander. Hoewel zijn roots in Argentinië liggen, kreeg hij zijn kansen in Nederland: “In Nederland heb ik een plek in de mode-industrie kunnen veroveren.”

Rodrigo aan het werk

Hoe hij het vaderschap voor zich ziet? Hij ziet een gedeeld ouderschap voor zich. Een deel van de tijd zal de baby bij hem zijn en het andere deel bij de moeder. Ook neemt Rodrigo een kindermeisje. De sieradenontwerper onthulde dat het hem niet uitmaakt of het een meisje of een jongetje wordt. Wel vertelde hij  al dat hij een meisje natuurlijk heel mooi kan maken met zijn juwelen.

We houden je op de hoogte!

www.rodrigootazu.com

(Anne Rutte)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties