0

Amsterdam – Olcay Gulsen van SuperTrash is niet alleen een top zakenvrouw, maar heeft het hart ook op de goede plek zitten. Om vier uur ‘s nachts werd zij door het goede doel Humana gevraagd via Twitter of ze haar mooie gele Versace jurk ter veiling beschikbaar wil stellen.

Olcay’s antwoord? ” Geen probleem! Waar kan ik hem heen sturen?”. En zo geschiedde. Het prachtstuk wordt vanaf 3 mei voor tien dagen aangeboden op Ebay, het startbedrag is 1000 euro. Maar dan heb je wel wat.

De jurk van is een topstuk van Versace gedragen door Olcay. Het item is geel, groen en lichtbruin in combinatie met een zwart-wit geblokte band en een zilverkleurig accent op de taille. Wij zouden er zo mee weglopen…

Het geld dat de veiling opbrengt gaat naar een project in Congo dat vrouwen daar leert zelfstandig te ondernemen. Olcay over haar donatie: “Ik wil dat vrouwen overal ter wereld succes hebben, dus ook de vrouwen in Congo. Goed dat Humana via projecten de zelfredzaamheid van deze vrouwen verbetert. Ik hoop dan ook dat de veiling veel geld oplevert voor dit project!”.

Is duizend euro iets te veel voor jou? Ga dan op 13 mei naar de eerste editie van het Humana ReLoved Festival. Hier kun je jouw eigen kledingstukken ruilen en tegelijkertijd geld verzamelen voor het vrouwenonderwijs in Congo. Tijdens Humana Reloved Festival wordt bekend gemaakt wie deze zomer straalt in de Versace van Olcay Gulsen. Kaartjes zijn hier verkrijgbaar!

Model Abbey Lee Kershaw met de jurk van Olcay in de Versace modeshow

www.humana.nl

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties