0

ClaesAmsterdam – Graag vragen wij je namens Claes Iversen om even de tijd te nemen om naar onderstaande oproep te kijken.

Allicht heb je afgelopen donderdag gehoord dat de city box opslag van Claes Iversen in Amsterdam Noord volledig is afgebrand. Claes had hier zijn hele archief van oude collecties opgeslagen en tot zijn verdriet is hij alles kwijt (Op een aantal stukken na die gelukkig in zijn atelier hingen)

Claes is opzoek naar oud fotomateriaal in hoge resolutie van bijvoorbeeld editorials, testshoots en dergelijke. Het materiaal is uitsluitend voor eigen gebruik/opbouw van zijn archief. Hij is op dit moment bezig met het opstellen van een inventaris om zo in kaart te brengen wat er allemaal verloren is gegaan. Daarnaast is hij ook een lijst aan het samenstellen van mogelijk te herconstrueren replica’s. Hiervoor hebben zij ook zoveel mogelijk beeldmateriaal nodig om de verloren stukken zo goed mogelijk te kunnen namaken. Hij is vooral geïnteresseerd in beeld van voor zomer 2009.

Zou je eventueel beeldmateriaal hebben liggen of weet je iemand die eventueel iets zou hebben liggen, neem dan aub contact op via [email protected]

Alvast bedankt,

Claes Iversen

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties