0

Amsterdam – Goed nieuws! Het duurde even, maar eindelijk hebben we ze op voorraad: de leren biker jackets ontworpen door Director & Founder van I Love Fashion News Annic van Wonderen voor Goosecraft! De leren biker jasjes zijn gemaakt van het meest soepele, zwarte leer en hebben een prachtige zwarte voering, bedrukt met de signature I Love Fashion News hartjes.

Daarnaast is het jacket voorzien van padded schouders in de vorm van het I Love Fashion News hartjes, voor een fashionable look. Bovendien is het mogelijk om voor zilveren of gouden ritsen te kiezen, zulke details kunnen namelijk een hele hoop uitmaken. Een echte fashion basic dus, die moet je wel in je kast hebben!

Om het nog beter te maken krijg je bij aankoop van een van de Limited Edition Goosecraft by I Love Fashion News biker jackets gratis een matching iPhone/Blackberry hoedje, die dezelfde ‘padded‘  structuur heeft in de vorm van de I Love Fashion News hartjes. Tevens krijg je ook een leuk nagellakje van Fashionchick erbij, je handen moet er natuurlijk ook stylish uitzien!

Let op: Als je de jas vóór 16:00 bestelt heb je ‘m morgen al in huis! Surf dus snel naar de webshop en bestel een exemplaar!

Klik hier om er direct eentje te bestellen!

Het matching iPhone/Blackberry hoesje die je gratis bij de jacket krijgt

Zie er stylish uit met je eigen ILFN jacket!

De voering met de schattige ILFN hartjes

Het label

En natuurlijk mogen we de fijne nagellakjes niet vergeten

Ga jij ook een echte ILFN Biker Jacket aanschaffen?

www.ilfnshop.nl

(Tekst: Charisse Stoffels)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties