0

Amsterdam – Bij I Love Fashion News.com vind je elke zondag de New App of the Week: een fashionable app als aanrader. Ook deze week hebben we weer een superhandige fashion app voor jullie gevonden.

De app ‘Stylish Girl’ is een style planner en shopping app. Hiermee kun je outfits stylen met kleding uit jouw eigen kast en van de winkels die jij leuk vindt. De ‘Stylish Girl’ app is tijdens New York Fashion Week gepresenteerd door Apple en is sindsdien wereldwijd een populaire app met meer dan een miljoen gebruikers.

Leg de kleding uit jouw kast en de gewenste kleding uit verschillende webshops vast met de app en style hierdoor outfits waar je ook bent. Deze outfits kun je vervolgens weer delen met al je vrienden via email, Facebook of Twitter. Verder kun je met de app online shoppen en kun je je laten inspireren door de laatste trends van verschillende modeblogs en tijdschriften. Ook jouw koffer inpakken is niet langer een heikel punt, want met deze app pak je in zonder ooit nog iets te vergeten.

De app is helemaal gratis en verkrijgbaar in de iTunes Store.

Stylish Girl app

Fashion Mall in Stylish Girl app

Fashion Lounge in Stylish Girl app

Evening schoenen in Stylish Girl app

Schoenen in de Stylish Girl app

www.itunes.apple.com

(Tekst: Kimberly van Stokrom)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties