0

Amsterdam – Ook zo verslaafd aan je iPod touch, iPhone en/of iPad? Wekelijks kiezen wij voor jou de leukste apps uit en ook deze week hebben we een fashionable app voor je gevonden. Deze week gingen wij voor de Instagram app. Yes, het is een classic, maar degenen die hem toch nog steeds niet hebben mogen van ons snel aan de slag!

Hou je van fotografie maar heb je geen geweldige camera? Geen nood: daar hebben we Instagram voor. Met behulp van de app kun je je foto’s snel en makkelijk bewerken en ze direct uploaden op je Instagram pagina, waarnaar al jouw vrienden ze kunne bekijken en ze kunnen ‘ liken‘.

Met behulp van de filters”XPro-II, Earlybird, Rise, Amaro, Hudson, Lomo-fi, Sutro, Toaster, Brannan, Inkwell, Walden, Hefe, Nashville, 1977” kan je iedere foto binnen vijf minuten direct opleuken! Voor een extra effect kan je er ook voor kiezen om de foto’s wat waziger te maken door de focus van de lens te spelen. Ook kun je de foto’s delen met al je vrienden op Facebook en Twitter, enorm handig!

Bovendien is de app gratis! Geen dure camera nodig dus.

Door de focus af te stellen krijg je een mooi blurry effect op de achtegrond

Simpele foto's worden ineens enorm mooi

Deel je foto's met je vrienden!

Kom dagelijks allerlei leuke foto's tegen, leuk als inspiratie

Heel mooi!

Ben jij ook zo gek op de Instagram app?

www.itunes.apple.com

(Tekst: Charisse Stoffels)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties