0

Amsterdam – Wij geven je natuurlijk elke dag al inspiratie voor welke outfit je kan aantrekken. Maar een extra hulpje in het managen van je garderobe kan nooit kwaad. Wij hebben voor jou een app die elke fashionista wel moet hebben!

Met behulp van Stylebook heb je in een mum van tijd een goed overzicht van je complete collectie. Maak foto’s van al je kledingstukken en verwijder met behulp van de app de achtergrond. Het uitgesneden item zet je in jouw digitale kledingkast. Je kunt natuurlijk ook foto’s van internet halen om toe te voegen aan de app. De kledingstukken zijn uiteraard op te slaan in verschillende categorieën als schoenen, jurkjes, tops, blouses.

Als je al jouw kledingstukken hebt toegevoegd dan kun je beginnen met het combineren met behulp van een moodboard. Breng items samen waarvan je denkt dat ze een goede combi vormen en kijk of dit ook daadwerkelijk zo is.

Stylebook bevat ook een kalender waarop je kan weergeven wat je een bepaalde dag hebt gedragen of wat voor outfit je wilt gaan aantrekken. En dat zijn nog lang niet de enige functies die deze app aanbiedt.

Nieuwsgierig geworden? Download snel Stylebook in de app-store voor € 2,99!

www.stylebookapp.com

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties