0

Amsterdam – Bij I Love Fashion News.com vind je elke zondag de New App of the Week: een fashionable app als aanrader. Ook deze week hebben we weer een super handige fashion app voor jullie gevonden.

We zijn gek op Louboutins en als we er iets van willen hebben, willen we natuurlijk wel alles.  Zo hebben ze nu een nieuwe app, die je moet installeren op je iPhone. Zo kan je nog langer staren en kwijlen naar deze fashionable heels. De app biedt ook nog eens vele mogelijkheden, waardoor je wel een tijdje zoet bent.

Zo kun je onder andere de nieuwste collectie bekijken onder het kopje collection, videos bekijken van fashion people die de schoenen dragen en altijd op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes over deze musthave schoen. Ook kun je alvast een kijkje nemen in de nieuwe 20th Anniversary Capsule Collection onder het kopje 20 ans en kun je ook je eigen wishlist samenstellen. Elke dag kun je dan even wegkwijlen bij welke schoenen je zult dragen. Oh, dan is het natuurlijk ook handig om te weten waar je deze kunt kopen en dat kun je bij vinden bij store locator. Het is een app die zeker niet tussen al je andere apps mag ontbreken.

Bekijk hieronder een aantal screenshots van de Louboutin app.

Klik hier om de app gelijk te downloaden.

www.itunes.apple.com

(Tekst: Lisa Tervoort)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties