0

Amsterdam – Bij I Love Fashion News.com vind je elke week de New App of the Week: een fashionable app als aanrader. Dit keer kunnen we jullie verassen met de nieuwe Hunkemöller app! Dus lingerieliefhebbers en Hunkemöllerfans opgelet!

Deze app is allereerst heel handig voor Hunkemöller members. Zij kunnen in plaats van met hun memberpas, vanaf nu gewoon winkelen met de Hunkemöller app. Zo kan je punten sparen via een digitale membercard. Ook vind men er inspiratie, nieuws en de laatste lanceringen! Het online magazine, genaamd So Me staat vol trends, shoppings en ook streetstyle inspiratie!

Sylvie van der Vaart schittert momenteel in de nieuwe campagne van het lingeriemerk en op de app zijn de eerste campagnefoto’s te vinden, hoe leuk is dat! Via de app zullen steeds meer foto’s hiervan vrijgegeven worden, zo ben je als eerste op de hoogte van de leuke beelden.

Download je de Hunkemöller app voor 31 maart, dan ontvang je 5 euro shoptegoed in je digitale Hunkemöller goodiebag, wees er dus snel bij!

Op de app verschijnen o.a. ook de nieuwe campagnebeelden van het magazine So Me. Dit keer is Sylie van der Vaart te bewonderen

Ben je nog niet in het bezit van deze lingerie musthave app? Download de Hunkemöller app dan hier.

www.hunkemoller.nl

(Tekst: Melanie Karolewski)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties