0

Amsterdam – Bij I Love Fashion News.com vind je elke week de New App of the Week: een fashionable app als aanrader. Dit keer hebben wij een musthave app gevonden voor de reislustige fashionista’s onder ons.

Bij de naam Goop, gaat niet gelijk een belletje rinkelen. Wanneer we het over de macrobiotische Gwyneth Paltrow beginnen, wordt het allemaal al iets duidelijker. De actrice is op dit moment niet druk met acteren maar houdt zich wel veel bezig met haar website Goop. Op de website worden er wekelijks berichten geplaatst over fashion, beauty, wellness, recepten en reizen. De stukjes zijn allemaal uit de ervaring van Gwyneth Paltrow zelf geschreven.

Gwyneth is ook helemaal weg van haar woonplaats New York en vond het daarom ook een leuk idee om daarvoor een app te maken. En we moeten zeggen, het is zeker geen verkeerde app. De vormgeving is overzichtelijk en clean en alle tips die erop staan, zijn zeker een aanrader. Zo kan je starten met een persoonlijke video van Gwyneth die vertelt wat er allemaal op één dag in de stad te doen is. Verder geeft ze tips over haar favoriete, winkels, beauty salons, spa’s, hotels, restaurants, bars en kinderattracties. Wanneer je een bezoekje gaat brengen aan New York dan moet je zeker even deze app bekijken.

Leuk om te weten is, dat er twee nieuwe city guides in ontwikkeling zijn, namelijk voor Los Angeles en Londen. Wil je deze app graag hebben, klik dan hier.

Hieronder staan nog enkele screenshots voor een impressie.

een hele frisse startpagina

persoonlijke videoboodschap van Gwyneth Paltrow

op een juiste slaapplek kan je rekenen

www.itunes.apple.com

(Tekst: Lisa Tervoort)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties