0

Amsterdam – Bij I Love Fashion News.com vind je elke zondag de New App of the Week: een fashionable app als aanrader. Dit keer hebben wij weer een musthave app gevonden voor de echte fashionista’s onder ons.

We struinen dagelijks allerlei fashion blogs af om inspiratie op te doen. Iedereen heeft zijn eigen favoriete maar de grootste en bekendste blogs volgen we allemaaal. Denk bijvoorbeeld aan The Satorialist, Face Hunter, Jack & Jill en Cherry Blossom Girl. We vinden het heerlijk om al die populaire fashion blogs te bekijken maar we hebben daar niet altijd de tijd voor. Chicfeed weet dat en komt dus met een oplossing. De meest fashionable outfits van alle blogs verzamelen ze. Je hebt dus de meest spraakmakende outfits binnen handbereik. Omdat iedereen altijd onderweg is, kunnen ze niet natuurlijk niet achterblijven met een app. Dus wanneer jij maar wil kun je de meest fashionable outfits bewonderen.

Er worden een aantal fashion blogs aangeboden maar je kunt zelf kiezen welke je wil volgen. Wanneer een foto het wauw-gevoel bij jou oproept en er meer over te weten wilt komen, kan je boven de foto klikken. Daar staat de link van het bijbehorende fashion blog waar het vandaan komt.

Bekijk hieronder een aantal screenshots.

Klik hier om de app gelijk te downloaden.

www.itunes.apple.com

(Tekst: Lisa Tervoort)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties