0

Amsterdam – Ook zo verslaafd aan je iPod touch, iPhone en/of iPad? Wekelijks kiezen wij voor jou de leukste apps uit en ook deze week hebben we een fashionable app voor je gevonden. Deze week gingen wij voor de Chanel app.

Wij mogen dan niet allemaal de rijkdom hebben om regelmatig een Chanel winkel in te lopen, maar tegen een gratis app zeggen we natuurlijk geen nee. Met behulp van de app kun je op de hoogte blijven rondom al het nieuws rond het Franse modehuis, het enige wat je hiervoor hoeft te doen is op “Chanel News” categorie te klikken binnen de app.

Daarnaast is het ook mogelijk om alle shows terug te bekijken met de “The Show Video” functie, en geen app is compleet zonder de “Looks from the Show” functie. Hiermee kun je alle looks terug bekijken en je laten inspireren door de klassieke stukken van het merk.

En voor de dames die wel genoeg geld hebben, of toevallig een rijke papa en mama hebben: geen nood, op de app zit ook een store locator. Op die manier heb je de Chanel boetiek binnen no time gevonden!

Gelukkig is de app tenminste gratis..

Met de app kun je direct looks van de runway bekijken

Klassiek zwart

Weer 's iets anders dan zwart en wit, maar toch oh zo mooi!

Heel sprookjesachtig!

Wij zullen nooit genoeg krijgen van Chanel, zucht

Ben jij ook zo’n fan van de Chanel app en ga jij hem ook downloaden? Of heb je hem al?

www.itunes.apple.com

(Charisse Stoffels)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties